kinderdagcentrum Kalle

Is als een thuis

Bij kinderdagcentrum Kalle zijn maximaal zes kinderen per opvangdag, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er is dus een kleine vaste groep kinderen met één vaste pedagogisch medewerker. Dit geeft de kinderen al snel een vertrouwd gevoel. Er is veel individuele aandacht voor elk kind. Daarnaast zijn er altijd genoeg andere kinderen om mee te spelen en om van te leren.

Mijn naam is Bianca Jansen, ik woon samen met William in Utrecht, in de wijk Langerak.  We hebben samen twee prachtige dochters. Isis (1 november 2005) en Mette (6 maart 2008). Na mijn opleiding als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb ik gewerkt op diverse groepen waar mensen met een verstandelijke beperking woonden. Later was ik werkzaam als jobcoach bij  een re-integratiebureau. De wens voor een eigen kinderdagverblijf bleef bestaan.

Na de geboorte van mijn jongste dochter en bij gebrek aan goede kinderopvang voor mijn beide kinderen, ben ik in november 2008 gestart met mijn eigen professionele kleinschalige kinderdagcentrum aan huis. Het kunnen opvangen van de kinderen, geeft me telkens weer veel voldoening en plezier!