Nieuwsbrief ZieZaZo oktober 2019

 

Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van oktober. Wat een fantastische activiteiten hebben we allemaal weer gedaan, het thema circus is de hele zomer terug gekomen op alle groepen. Tijdens het warme weer is er heerlijk buiten gespeeld en als afsluiter van de zomer hebben we een heel gezellig zomerfeest gevierd.

Wij hebben veel nieuws te vertellen onder andere over de afgelopen zomer, personeel en wat huishoudelijke mededelingen. En de fotograaf komt op bezoek!!  Lees hier meer over in deze nieuwsbrief!

Veel leesplezier!

Open de link om de nieuwsbrief te lezen:NIEUWSBRIEF oktober 2019

 

Nieuwsbrief ZieZaZo juni 2019

 

Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van juni! Wij hebben leuke weken gehad met de koningsspelen, pasen, moederdag en nu is het al bijna vaderdag! Wat een fantastische activiteiten hebben we allemaal weer gedaan, je kunt hier meer over lezen in de groepsnieuwsbrieven en facebook.

Wij hebben veel nieuws te vertellen onder andere over een opfrisbeurt voor ZieZaZo, bereikbaarheid, personeel en het ZieZaZomer-Circus. Lees hier meer over in deze nieuwsbrief!

Veel leesplezier!

Open de link om de nieuwsbrief te lezen:NIEUWSBRIEF juni 2019

 

Nieuwsbrief ZieZaZo maart 2019

 

Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen! En wat een fantastische activiteiten hebben we allemaal weer gedaan, je kunt hier meer over lezen in de groepsnieuwsbrieven en facebook.

Wij hebben veel nieuws te vertellen onder andere over nieuwe beleidsstukken, personeel, yoga en de meivakantie.

Klik op deze link om de nieuwsbrief te openen:NIEUWSBRIEF maart 2019

Veel leesplezier!

Nieuwsbrief ZieZaZo december 2018

 

Hierbij ontvangen jullie de algemene nieuwsbrief van ZieZaZo.

Wij hebben een hoop nieuws te vertellen. In deze nieuwsbrief onder andere meer over de ggd inspectie, kerst, de 10- minuten gesprekken en personeelsnieuws.

Dit en nog veel meer nieuws lees je via de volgende link:

Nieuwsbrief december 2018

 

Veel leesplezier!

Nieuwsbrief ZieZaZo september 2018

 

Hierbij ontvangen jullie de algemene nieuwsbrief van ZieZaZo.

Wij hebben een hoop nieuws te vertellen. In deze nieuwsbrief onder andere meer over de ggd inspectie, de 10- minuten gesprekken, personeelsnieuws en de kinderkapper!

Dit en nog veel meer nieuws lees je via de volgende link:

NIEUWSBRIEF september 2018

 

Veel leesplezier!