bso ZieZaZo

ZieZaZo bsoOnze bso’s bieden opvang vóór schooltijd, na schooltijd en tijdens schoolvakanties. Onze bso-locaties in De Meern en Harmelen zitten onder één dak met kinderdagverblijf ZieZaZo. Dus brengen en halen is voor ouders met  schoolgaande en niet-schoolgaande kinderen ideaal, alles op één adres. En de bso locaties liggen op loopafstand van de scholen.

We geven de kinderen de ruimte om te ontdekken, ervaren en bewegen. Je vindt bij ons geen spelcomputers, televisies of computergames. Maar wel een fijne plek, waar je kind zich welkom en veilig voelt.

Alle kinderen gaan iedere dag naar buiten. Om lekker te spelen en uit te waaien na de schooldag. Binnen verzorgen de kinderen optredens in de gymzaal of gaan knutselen of spelen in een van de bso-lokalen. Zo prikkelen we de creativiteit.

52 weken per jaar staan we van 7:30 tot 18:30 uur klaar voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Geen 52 weken opvang nodig, dan is 46 weken bso ook mogelijk. Benieuwd? Bel ons gerust op 030-6666447 om een afspraak te maken voor een kennismaking en rondleiding. Je bent van harte welkom!